zus en zo

Duo of Design
Wij geloven dat het voor bedrijven steeds belangrijker is geworden om zichtbaar te zijn en een unieke uitstraling te hebben. In 2012 zijn wij, Jolanda en Elvira, gaan samenwerken om bedrijven hiermee te helpen.

Eigen pad
We begonnen afzonderlijk van elkaar. Jolanda als illustrator / Dessin ontwerper en Elvira als audiovisueel en grafisch vormgever in de broadcast-media. Door groei van het aantal opdrachten en de aard van de vraag van bedrijven, werkten we steeds vaker samen. En dat beviel. Ons, en onze opdrachtgevers.

Bundeling van krachten
Studio DOD ontstond. Een ontwerp studio die breed ingezet kan worden voor gevarieerde en unieke grafische & illustratieve opdrachten.

Eigenzinnig en ondernemend
We zijn zussen met zichtbaar verschillende persoonlijkheden, maar aanpakken werd ons allebei met de paplepel ingegoten. We komen uit een familie van binnenvaartondernemers en nauw samenwerken doen we dus al van jongs af aan. Het typisch eigenzinnige karakter van onze jeugd, dat vindt u terug in ons werk.

Leuk om te weten: naast het runnen van Studio DOD werkt Elvira regelmatig voor het NOS journaal, jeugdjournaal en voor Omroep Brabant. Ook valt ze af en toe in als Graphics Operator. Jolanda werkt parttime voor DATEMA waar ze werkt aan het handmatig aanpassen van zeekaarten.

 
© 2019 Studio Dod - Kerkdriel
Graphic design studio